Škola nanečisto

Vážení rodiče dětí zapsaných do naší základní školy,

i když bychom v to ještě před pár měsíci nevěřili, nakonec se nám přece jen podaří naplnit náš slib a díky postupnému rozvolňování opatření si Vás dovolujeme i v letošním roce pozvat na tradiční setkání budoucích prvňáčků, jejich rodičů a pracovníků naší školy.

Škola nanečisto se bude konat v pátek 19. června 2020 od 16.00 hod. v přízemí budovy základní školy.

Přijďte si společně prohlédnout prostředí školy a přesvědčit se na vlastní oči, kdo a co na Vaše děti čeká od letošního září. 

Program bude upravený s ohledem na skutečnost, že k nám zavítají již jen děti, které jsou zapsány do 1. třídy pro školní rok 2020/2021. Ani tak je ale nepřipravíme o krátký program, který si pro ně připravují paní učitelky I. stupně naší školy. Věříme, že se poté budou na svůj nástup do školy těšit o to více a přechod z období her do školních lavic pak pro ně bude jednodušší. Děti poznají i jiné budoucí spolužáky než jen kamarády ze školky, zorientují se ve školní budově. To vše napomůže k úspěšnějšímu vstupu Vašeho dítěte do školy.

Rodiče získají ucelené informace o škole, našem vzdělávacím programu a rovněž i informace týkající se zahájení nového školního roku.

Žádáme rodiče, aby si s ohledem na vývoj situace s sebou vzali i roušky.

 

Těšíme se na Vás

kolektiv pedagogů školy

Příloha: 
PDF icon plakat.pdf (1.92 MB)