Charitativní akce "Vánoční hvězda"

Vážení a milí,

nadešel podzim a zanedlouho nás všechny pohltí vánoční atmosféra. I v letošním roce budeme pokračovat s charitativní sbírkou Vánoční hvězda. Již druhým rokem Vám nabízíme možnost zakoupit vánoční hvězdu, která určitě dokreslí tu pravou sváteční pohodu ve vašich domovech.

Hvězdy, jejichž prodej organizujeme, nejsou však úplně obyčejné. Tím, že si ji zakoupíte, zároveň přispějete sdružení Šance - tedy na dětské hemato-onkologické oddělení Fakultní nemocnice Olomouc. Motto charitativní sbírky, kterou organizuje Šance Olomouc, zní „Kupte si vánoční hvězdu a celé Vánoce Vás bude hřát pocit, že jste pomohli těžce nemocným dětem“.

Cena jedné rostlinky je sto korun. Zájemci nahlásí závazný počet hvězd svým třídním učitelkám  současně s úhradou celkové částky nejpozději do pátku 22. 11. 2019. Hvězdy budou následně objednány a doručeny dětem do tříd.

Jsme napjatí, kolik těchto červených krasavic ozdobí domácnosti našich žáků a jejich rodičů, třeba i babiček, dědečků, tetiček a známých :). V minulém roce naše škola objednala celkem 146 rostlin a my věříme, že se společně s námi k této jedinečné a ověřené charitativní akci připojíte a počet odebraných rostlinek bude vyšší než v předchozím roce. Určitě Vás o výsledné částce budeme informovat.

Bližší informace Vám rádi podají učitelé školy, naleznete je i na webu http://www.vanocnihvezda.eu a v přiloženém souboru níže.

Přejeme pěkný den a zároveň za koupi hvězdy DĚKUJEME.

Příloha: