Projekt eTwinning zahájíme soutěží o nejlepší logo

V letošním školním roce jsme se zapojili do eTwinningového projektu Tell me about yourself (Pověz mi o sobě). Do projektu postupně vstoupí žáci 4.-7. třídy. Každá třída dle svých možností obohatí společný projekt, kterého se účastní dalších 10 základních škol z Francie, Španělska, Portugalska, Itálie, Lichtenštejnska, Polska, Řecka, Ukrajiny, Turecka a Chorvatska. 

První  aktivitou je tvorba loga projektu a následná soutěž o nejlepší návrh. Nejprve proběhnou školní kola v jednotlivých zemích a v další fázi si žáci sami zvolí vítězné logo, které bude provázet projekt až do jeho konce. Ve Všechovicích jsme si stanovili termín 30. listopadu a dosud přihlášená soutěžní loga si můžete prohlédnout zde

Na konci listopadu vyrobíme a pošleme partnerským školám vánoční přáníčka a během prosince se budeme těšit na přání, která dorazí ze zahraničí. Ve společném prostředí twinspace si také vzájemně představíme vánoční zvyky a tradice.

Po Vánocích se nám otevřou nová témata projektu, jako např. naše škola, bydliště, koníčky, Velikonoce, přátelé. 

Průběh projektových činností můžete sledovat na školních webových stránkách nebo přímo přes odkaz na Projekt Tell me about yourself.