Pošťácká besídka 2016

Dne 22.12.2016 proběhla na naší škole Pošťácká besídka. Jak už bývá zvykem, tak i letos se jí ujala 9. třída, která to letos pojala jako program ŠT9 (školní televize 9).

V našem TV programu nechyběla úspěšná show Tvoje tvář má známý hlas. Po vyhlášení vítěze jsme se přesunuli do studia Vtipu za bonbon. Následoval Teleshopping, kde naši dva moderátoři nabízeli skvělý vánoční dárek – šlehač. Poté za námi přišel Ozzák s jeho Comebackem a ukázal nám, jak probíhají Vánoce u Pacovských. Jako poslední byl v programu Star-Dance, kde jsme mohli vidět salsu, jive a valčík. Dále nechyběli ani soutěže do kterých se zapojili i naši diváci. Nejúspěšnější byla vicemistryně ČR v judu se soutěží ,,kdo Nikol přepere“. Pak si celá třída zatančila se Shakirou, předali jsme dárek naší paní učitelce, zazpívali si Vánoční píseň a ,,mašinkou“, do které se zapojily i ostatní třídy, jsme se rozloučili.

Za celou naši třídu musím říci, že jsme si to všichni moc užili a doufáme, že i ostatní si to aspoň trošku užili a pobavili se. A budoucím deváťákům přejeme, aby měli hlavně hodně trpělivosti při vymýšlení programu Pošťácké besídky a povedla se jim aspoň tak, jako nám.

 

V. Seidlová 9. třída

Fotogalerie: