Jak to bude v září

S končícím školním rokem naši školu neopouštějí pouze žáci deváté třídy, ale změn doznají i řady pedagogů. O jaké změny jde? Škola přichází o dlouholetou oporu a vynikající elementaristku, paní učitelku Marii Voldánovou, která se s námi rozloučila a od července si bude užívat zaslouženého odpočinku. V jejím případě ale jistě půjde o odpočinek aktivní.

Opouští nás i paní učitelka Marie Honzková, kterou osud od nového školního roku zavál do základní školy ve Fulneku. Paní učitelce přejeme mnoho štěstí. Spokojenost s jejím působením u nás byla jistě oboustranná. Ve škole již nebudou působit dvě asistentky pedagoga, paní Petra Žákovská a slečna Simona Zlámalová, jejíž osobou dochází současně i ke změně na postu vychovatelky ve školní družině. Všem děkujeme za jejich práci a přejeme vše dobré v jejich dalších působištích.

A nyní příchody či návraty. Staronovou tváří bude paní učitelka Tereza Prášková, která se vrací z rodičovské dovolené. Novými tvářemi pak budou paní učitelka Jana Pavlicová  a paní vychovatelka Denisa Španihelová.

Rozdělení třídních učitelů pro školní rok 2020/2021

1. třída - Mgr. Lucie Střílková

2. třída - Mgr. Jana Pavlicová

3. třída - Mgr. Žaneta Suchánková

4. třída - Mgr. Kateřina Plesníková

5. třída - Mgr. Pavel Papežík

6. třída - Mgr. Lenka Svobodová

7. třída - Mgr. Ivana Pavlenová

8. třída - Mgr. Marie Kociánová

9. třída - Mgr. Adéla Doleželová

Netřídní učitelé: Mgr. Irena Kociánová, Mgr. Tereza Prášková

Školní družina: Barbora Číhalová, Denisa Španihelová