Divadlo loutek Ostrava

Ve středu 22. května 2019 jeli žáci 4. a 5. ročníku na divadelní představení Čtyřlístek zasahuje do Divadla loutek v Ostravě. 

A jak se jim představení líbilo? 

 

Školní výlet

22. 5. 2019 jsme navštívili divadlo v Ostravě. Představení, se jménem Čtyřlístek zasahuje, se mi celkem líbilo. Trošku mi to přišlo pro menší děti, ale mnohem lepší než učení ve škole. Program trval něco přes hodinu. Potom jsme měli rozchod na náměstí Masaryka, kde jsme se najedli. Tenhle výlet se mi celkem líbil a jsem rád, že jsme tam jeli. 

Patrik (5. třída)

 

Divadlo Ostrava

Navštívili jsme poprvé divadlo loutek v životní velikosti ve městě Ostrava. Hrozně se mi to divadlo líbilo. Bylo to super! Hlavně, že jsme se všichni pobavili a zasmáli se vtipům a hláškám, které tam byly vysloveny. Moc se mi líbila Fifinka, protože se umí postarat o malé děti a umí krásně zpívat. Po představení jsme šli na Masarykovo náměstí do nákupního centra, KFC, papírnictví apod., ale většina 4. a 5. třídy šla do KFC na oběd. Moc se mi to líbilo. 

Amálie K. (5. třída)

 

Výlet do Ostravy

Ve středu 22. 5. jsme jeli na výlet do loutkového divadla v Ostravě. Cesta autobusem byla super. Když jsme přijeli, čekalo nás divadelní představení Čtyřlístek zasahuje. Nebojím se říct pocity z divadla, a proto řeknu, že mě to trochu nebavilo, ale některé scény se povedly. Poté byl rozchod a my jsme šli do světoznámého fast foodu KFC. Nakonec bylo po všem a s úsměvem na tváři jsme jeli domů. 

Martin (5. třída)