Jídelníček

Školní jídelna všem přeje dobrou chuť!

od 18. 6. do 22. 6. 2018 - Týden světové kuchyně

pondělí polévka francouzská s masem 1,3,9
aljašská treska na roštu, bramborová kaše  1,3,4,7
mrkvový salát
kiwi šťáva 
úterý polévka zelná slovenská  1,6,9
italský zbruf se sýrem, špagety 1,3,6,7,9
okurek  10
džus mango
středa hovězí vývar s krupicovými noky 1,3,9
hamburská kýta, houskový knedlík 1,3,6,7,9
ovoce
nápoj Vitamaxima pomeranč 7
čtvrtek polévka květáková    3,9
srbské rizoto s krůtím masem 1,3,6,9
kompot
jahodová šťáva
müsli tyčinka 1,6,7,12
pátek ---

 

Irena Kopečná - hl. kuchařka
Jana Koukalová - vedoucí ŠJ

 

Jídelníček pro MŠ je na stránkách MŠ

EU specifikovala 14 hlavních alergenů, které podléhají značení :
  1 - obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  2 - korýši a výrobky z nich
  3 - vejce a výrobky z nich
  4 - ryby a výrobky z nich
  5 - podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní
  6 - sójové boby, sója a výrobky z nich
  7 - mléko a výrobky z něj
  8 - skořápkové plody a výrobky z nich
  9 - celer a výrobky z něj
10 - hořčice a výrobky z ní
11 - sezamová semena a výrobky z nich
12 - oxid siřičitý a siřičitany
13 - vlčí bob - lupina a výrobky z ní
14 - měkkýši a výrobky z nich 
                         ….  jedině voda není alergenní.

Hlavní menu

Stranka | by Dr. Radut