Taneční kurz 2018

Naše první taneční začaly ve čtvrtek 18. října v Kulturním domě ve Všechovicích. Měli jsme před sebou 6 lekcí společenského tance a chování a na závěr nás čekala velkolepá Závěrečná. Kurz pořádala Hranická taneční škola pod vedením tanečního mistra pana Vlastimila Tumpacha a naší paní učitelky Lenky Svobodové.

Před první hodinou jsme byli všichni malinko vystrašení a nervozní, protože jsme nevěděli, co nás vlastně čeká, ale po krátkém seznámení z nás veškeré obavy spadly a my jsme si taneční začali užívat. Naučili jsme se spoustu nejrůznějších tanců – mazurku, polku, valčík, tango, cha-chu, jive, ale také country tanec, rokenrol, makarenu, ptačí tanec a další.

Společně s výukou jednotlivých tanců jsme se seznámili se základními pravidly společenského chování. A také jsme se všichni „tanečníci a tanečnice“ poznali o něco více než jenom ve škole.

Na úplný závěr, v pátek 23. listopadu, jsme měli Závěrečné taneční pro rodiče a jiné hosty, kterým jsme hrdě ukázali, co všechno jsme se naučili.

Během těch 6 týdnů jsme nasbírali spoustu nejrůznějších zážitků se svými kamarády a spolužáky, naučili se hodně nových věcí a tak trošku se vžili do role dospělých. Za celou organizaci tanečních chceme poděkovat paní učitelce Svobodové.

                                                                                                                                    Žáci 7., 8. a 9. třídy

Fotogalerie: