Postupujeme z okrskového kolo McDonald´s Cupu

Ve středu 18.4. se v Hranicích uskutečnilo okrskové kolo tradiční fotbalové soutěže pro žáky I. stupně základních škol - McDonald´s Cup.

V minulém školním roce slavilo jedno z našich družstev postup do kola okresního a ani letos tomu nebude jinak. V mladší věkové kategorii, 1. až 3. třída, jsme měli suverénně nejmladší tým ze všech účastníků, avšak ani to nezabránilo našim "reprezentantům" s naprostým přehledem vybojovat 1. místo a postup do kola okresního. To se bude konat ve čtvrtek 3.5. v Přerově. Úspěch je o to cennější, že polovina týmu byla složena z žáků 1. třídy, což je na této úrovni raritou. Trenérem družstva byl Filip Burdík z 9. třídy.

Pořadí:

1. ZŠ a MŠ Všechovice

2. ZŠ a MŠ Šromotovo Hranice

3. ZŠ 1.máje Hranice

4. ZŠ Osecká Lipník n. B.

 

Starší spolužáci (4. a 5. třída) bojovali, ale jejich výkon bohužel v letošním roce na lepší než 3. místo nestačil. I tak je ovšem rovněž tento tým vzhledem ke svému věkovému složení  příslibem do budoucna. Trenérem tohoto družstva byl pro okrskové kolo Ivo Rudolf.

Oběma deváťákům děkujeme za pomoc s organizací školního kola a za vedení mladších kamarádů během kola okrskového. Současně Filipovi přejeme mnoho štěstí v kole okresním.

Pořadí:

1. ZŠ a MŠ Šromotovo Hranice

2. ZŠ 1.máje Hranice

3. ZŠ a MŠ Všechovice

4. ZŠ Osecká Lipník n. B.